Blog / 5 otázek pro Tomáše Jelínka, CEO Century 21

5 otázek pro Tomáše Jelínka, CEO Century 21

Pane Jelínku, jak Legal Systems změnilo práci makléřů v Century 21? 

V Century 21 jsme si stanovili cíl být lídry v inovacích a moderních technologiích. Legal Systems nám toto umožňuje díky automatizaci procesů vytváření a správy právních dokumentů, což nám šetří čas a snižuje chybovost. Tato efektivita nám umožňuje lépe se soustředit na potřeby našich klientů, zatímco AML a e-podpisy poskytují makléřům potřebné nástroje pro rychlé uzavírání zakázek. 

Proč jste se rozhodli pro digitalizaci přípravy a uzavírání smluv? 

Našim cílem bylo snížit administrativní zátěž makléřů a zefektivnit obchodní proces. Digitalizace smluv je v tomto klíčová. Díky Legal Systems nabízíme našim makléřům a franšízantům flexibilní řešení, které zjednodušuje a zrychluje přípravu a uzavírání smluv. Zároveň máme jistotu, že se na nic nezapomíná a že je vše v souladu s našimi vnitřními předpisy i se zákonnými požadavky a novelami.

Jakým způsobem Legal Systems ovlivnil denní chod Century 21? 

Díky Legal Systems mohou naši makléři v terénu okamžitě vytvářet a elektronicky podepisovat dokumenty a identifikovat klienty, což urychluje obchodní transakce a zvyšuje naši konkurenceschopnost. Asistenti a administrativní pracovníci pak efektivně spravují a archivují dokumenty.

Jaké typy dokumentů nyní v Century 21 automaticky generujete? 

Generujeme různé typy dokumentů – od smluv o nájmu, rezervačních smluv, přes zprostředkovatelské smlouvy, až po protokoly o prohlídce a AML protokoly. Makléř si v jednom propojeném workflow připravuje podklady v průběhu celé zakázky od zprostředkování až po zadání kupní smlouvy svému advokátovi.

Jak hodnotíte zavádění Legal Systems ve vaší společnosti a celkově spolupráci? 

Zavedení Legal Systems bylo strategickým krokem k dosažení naší vize stát se v našem oboru lídrem v inovacích. Implementace trvala několik měsíců, ale díky podpoře Legal Systems jsme nyní vybaveni moderním a bezpečným řešením, které nám usnadňuje práci a posiluje důvěru našich klientů. Spolupráce s Legal Systems hodnotím velmi kladně; jsou spolehliví a reagují rychle na naše potřeby.

18. 4. 2024
Kontaktujte nás