Blog / Napojení na katastr vám ušetří čas i nervy

Napojení na katastr vám ušetří čas i nervy

Realitní makléři na českém trhu se potýkají s velkým množstvím administrativy, která jim značně komplikuje práci. V Legal Systems se jim proto snažíme ušetřit čas a neustále vyvíjíme nová vylepšení na základě jejich zpětné vazby. Samozřejmostí je proto integrace katastru nemovitostí.

Oblíbená funkcionalita realitních makléřů i advokátů

Od roku 2017 se naše aplikace výrazně posunula a denně v ní naši klienti připraví stovky smluv. Velmi oblíbenou funkcí je proto integrace katastru nemovitostí, díky které uživatelé nemusí opisovat údaje z listů vlastnictví do smluv. Šetří si tak spoustu času i starostí. Pojďme si proto společně tuto funkcionalitu společně představit.

Integrace katastru umožňuje uživatelům přístup k datům z listů vlastnictví přímo v rámci platformy Legal Systems. To znamená, že při přípravě kupních smluv, smluv o darování nebo jiných právních dokumentů souvisejících s nemovitostmi, můžete automaticky načíst všechny potřebné informace bez zbytečného opisování.

Získáte tak veškeré potřebné informace, mezi které patří: identifikace nemovitostí, údaje o vlastnících, výměra pozemku a spousta dalších relevantních informací. Vše je přeneseno na pár kliků přímo do dokumentu a můžete tak mít jistotu, že je vše v pořádku bez chyb.

Hlavní výhody v kostce

1. Úspora času:

Automatizace přenosu údajů výrazně urychluje přípravu dokumentů. Nemusíte údaje opisovat a výstupy ani není nutné kontrolovat.

2. Snížení chybovosti:

Ruční opisování údajů často způsobuje chyby a překlepy. Naše platforma zaručuje, že údaje ve vašich dokumentech odpovídají vždy listu vlastnictví a že se na žádnou nemovitost nezapomene, což je praktické zejména při převodu bytů.

3. Zvýšení efektivity:

S možností rychle a přesně zpracovat dokumenty můžete lépe využívat svůj čas a zdroje, což vede k zefektivnění celého právního procesu.


Pro koho je naše řešení ideální?

Řešení od Legal Systems je vhodné pro realitní kanceláře, advokáty a všechny ostatní, kdo pracují s nemovitostmi. Integrace katastru nemovitostí není jen o vylepšení jednoho procesu, je to krok k digitalizaci a automatizaci vaší realitní či advokátní kanceláře. Pokud hledáte způsob, jak zmodernizovat vaše procesy a zároveň zůstat v souladu s nejnovějšími technologickými trendy, Legal Systems je tu pro vás.

13. 5. 2024
Kontaktujte nás